Lähes huomaamaton asuste voi ratkaista pelin.

Mitä tahansa seuraavina kuukausina tapahtuukaan, ostamalla kauniita ja mukavia vaatteita, joita haluaa aina käyttää, parantaa olotilaa. Homman voi aloittaa sukista.

Et tiedäkään, miten hyvältä laadukkaat sukat voivat tuntua paljasta ihoa vasten. Se ärsyttää, kun sukat pyörivät jalassa, hiertävät tai rullaantuvat kävellessä kantapään alle. Sukkiin kannattaa panostaa.

Falken mustissa sukissa opastetaan käyttäjää myös nykäisemään ne oikeisiin koipiin: oikea ja vasen (R ja L).

Golffarit kävelevät kierroksen aikana useita kilometrejä tunti tolkulla. Peli sujuu paremmin miellyttävän tuntuisissa sukissa. Burlington on hyvä merkki. Pitkävartiset nousevat tarpeeksi ylös ja lämmittävät nilkkoja koleassa kevättuulessa. Oleellista on se, että ne pysyvät paikoillaan.

Falke osaa myös tehdä sukkia. Resoreista ei jää nilkkoihin painautumia edes niille, joille on kerääntynyt enemmän kilometrejä mittariin. Ihon kimmoisuus on myös jaloissa katoava luonnonvara.

Mukavaa nostalgiaa tarjoaa kasarihenkiset raikkaan valkoiset tennissukat. Ne sopivat farkkujen ja mustien housujen kaveriksi valkoisten tennareiden kanssa. Calvin Kleinilta löytyy kelpotuotteita kohtuuhintaan.

Helsingin Stockmannin tavaratalossa on henkilökuntaa, joka on myynyt asiakkaille sukkia jo jopa kolme vuosikymmentä. Heitä kannattaa nykäistä hihasta. Kun laitat jalkoihisi laadukkaat sukat, tunnet kyllä eron.

Kirjoittaja yrittää näyttää golffarilta.

Julkaissut piasinstinct

| Creative Director | Business | CX | Style | Art | Content Manager |

%d bloggaajaa tykkää tästä: