Päivän piristystä ei välttämättä tarvitse laittaa suuhun.

Vähintään puoli vuotta keinovaloissa näyttöä tuijotellen on kutistanut vaatteet. Olematon hyötyliikunta ja lohturuoka näkyvät, mutta ei hätää: Financial Timesin kulutustuotteisiin erikoistunut briljantti kolumnisti John Gapper kertoo jutussaan (tilaajille), että asiassa on hyvääkin. Gapperin mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että lohturuuan ja mantelicroissantien mutustelu auttaa selviytymään paremmin tilapäisestä stressistä kuin varsisellerin rouskuttelu. Etenkin naisten kohdalla.

Ikiaikainen rituaali kunniaan

Kaikkea hyvää ei tarvitse vain mättää suuhun. Monissa uskonnoissa puhdistautuminen on tärkeä rituaali. Sitä voi soveltaa etätyön arkeen. Kylpyammeet ovat valitettavasti lähes museotavaraa, mutta ylellinen pesuaine suihkussa toimii myös.

Markettien suihkusaippuat on samaa tavaraa eri purkissa, brändättynä vain muun muassa erilaisille ihotyypeille. Niissä kaikissa on kuitenkin saman kemiallisen lisäaineen tuoksu.

Stockmannillakin myynnissä olevia Molton Brownin tuotteita löytyy myös lasipulloissa. Saippuaiset kädet edellyttävät huolellisuutta, mutta on sen väärti.

Uuden päivän voi käynnistää ylellisellä puhdistautumisella, vaikka ei olisi edes likaisia ajatuksia. Molton Brownin appelsiinin ja bergamottin eteerinen suihkuöljy tuoksuu taivaalliselta ja tuntuu hyvältä. Se ei tahraa, ja iho jää pehmeäksi. Hinta on suolainen, mutta kylpyhuoneeseen jää suihkun jälkeenkin leijailemaan miellyttävä tuoksu.

Brändi on aina kokonaisuus pakkausta myöten. Brittihovin suosiossa oleva Molton Brownin suihkuöljy myydään lasisessa pullossa. Se tuntuu kädessä aarteelta. Kirkkaankeltainen väri kruunaa tuotteen.

Kirjoittaja säästää lähipiirin hermoja kaihtaen suihkussa laulamista.

Julkaissut piasinstinct

| Creative Director | Business | CX | Style | Art | Content Manager |

%d bloggaajaa tykkää tästä: