Virtual Money Club tuo sijoittajan maailman kaikille aikuisille naisille paikkakunnasta riippumatta 24/7.

Naisten Oma Pörssiklubi on jo vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten sijoittajien parissa. Nyt klubin perustaja Marja-Leena Haapanen laajentaa toimintaa tuomalla NOP:sta virtuaaliversion, jossa kaikilla on mahdollisuus saada sijoittamiseen liittyvää tietoa paikkakunnasta ja kellonajasta riippumatta.

Virtual Money Club -sivustolle kootaan kaikki sijoittamisesta. Enää ei tarvitse etsiä eri blogeissa hajallaan olevia juttuja rahamaailmasta, vaan VMC:stä saa kaiken tiedon yhdeltä luukulta.
Sijoitusasiantuntija ja tulevan Virtual Money Clubin perustaja Marja-Leena Haapanen kertoo, että sivusto on vastine Naisten Oman Pörssiklubin jäsentoiminnalle.

– Sivustolle kootaan sijoitusoppia, haastatteluita ja kaikkea, mitä on hyvä tietää sijoittamisesta. Jäsentoimintaa verkossa sijoittamisesta kiinnostuneille, Marja-Leena Haapanen kertoo.

VMC Virtual Money Club tarjoaa jäsenilleen sijoitusoppia.
Naisten Oman Pörssiklubin ja Virtual Money Clubin perustaja Marja-Leena Haapanen on sijoittanut pörssiin yli kolme vuosikymmentä.

Mitä hyötyä saa, kun liittyy VMC:hen ja kenelle se sopii?

– Siellä on tarkoitus oppia ja viihtyä. Ja on vaivatonta, kun koko sijoittamisen maailma löytyy yhdestä paikasta. Virtual Money Club ei perustu muiden kirjoituksiin, vaan henkilökohtaiseen sijoituskokemukseeni yli kolmelta vuosikymmeneltä. Virtual Money Club sopii kaikille aikuisille naisille ympäri Suomea eikä siihen tarvita paksua lompakkoa, Haapanen sanoo.

Sijoittamiseen voi tulla intohimo. Haluaa koko ajan lisää ja lisää tietoa ja taitoa. Ensimmäinen Suomessa laatuaan oleva Virtual Money Club lanseerataan piakkoin, kaikki mukaan!

NOP:n ja VMC:n perustaja sijoitusasiantuntija Marja-Leena Haapanen tietää miten toimia myös silloin, kun romahtaa.

Kirjoittaja tavoittelee nurkanvaltausta.

Julkaissut piasinstinct

| Creative Director | Business | CX | Style | Art | Content Manager |

%d bloggaajaa tykkää tästä: