Henkilökohtaista myyntityötä tekevillä kaupparatsuilla on ollut väljää kalenterissa koronan takia.

Revenio Groupin toimitusjohtaja Jouni Toijala ja yhtiön numeromies, talousjohtaja Robin Pulkkinen kävivät keskiviikkona myyntimiehinä esittelemässä yhtiötä sijoittajille Naisten Oman Pörssiklubin tilaisuudessa Pörssitalossa Helsingissä.

Revenio Group on suomalainen terveysteknologiayritys, joka keskittyy silmiin, muun muassa glaukooman ja silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoprosessin aikaiseen seurantaan. Yhtiö kertoo verkkosivuillaan kehittävänsä  ja kaupallistavansa tehokkaita ja helposti käyttöönotettavia terveysteknologiaan liittyviä laitteita.

Ikäpyramidi, jossa ikääntyvän väestön osuus on kasvanut ja kasvaa edelleen maailmanlaajuisesti, tarjoaa Revenio Groupille mahdollisuuden menestyä. Kasvuyhtiön pörssikurssi (päivän kurssi 17.9.2020 n. 36 euroa) on noussut yli 2 000 prosenttia listautumisesta, ja sijoittajat odottavat lisää.

Naisten Oma Pörssiklubi järjesti jäsenillassaan katsauksen silmän diagnostiikkaan. Kuva Pörssitalosta.

Henkilökohtainen myyntityö on haaste

Toimitusjohtaja Toijala otti puheessaan esiin myös myynnin. Yhtiö tarvitsee jalkapareja henkilökohtaiseen myyntityöhön. Erikoislaitteiden myynti maailmalla edellyttää kaupparatsuiksi asiantuntijoita. Covid19-pandemia on vaikuttanut työhön merkittävästi.

Revenio Groupin kippari kertoi, että koronasta huolimatta yhtiö on  onnistunut tämän vuoden toisen ja kolmannen neljänneksen tuloksissaan pitkälti vanhoilla pohjilla. Se mitä aiemmin on tehty, on kantanut hedelmää. Loppuvuosi voi olla haasteellinen, jotta yhtiö saa lisää kauppaa. Toijala totesi, että henkilökohtaisten asiakastapaamisten väheneminen alkaa näkyä vasta nyt.

Toimitusjohtaja kertoi yhtiössä pohdittavan tällä hetkellä, pitäisikö nyt pakata myyntisalkut ja lähteä taas maailmalle julistamaan ilosanomaa. Kevään lockdown voi toistua. Mitä yritys on sitten päättänyt tehdä? Se on ryhtynyt panostamaan voimakkaasti digitaaliseen markkinointiin. On oltava jatkuvasti esillä edes verkossa, jos ei pääse asiakkaiden iholle.

”Miljoonaomaisuus ei vedä vertoja ammattitaidolle”. – kiinalainen sananlasku

Kirjoittaja on luistanut silmälääkärissä käymisessä.

Piasinstinct-blogi löytyy myös LinkedIn:stä.

Julkaissut piasinstinct

| Creative Director | Business | CX | Style | Art | Content Manager |

%d bloggaajaa tykkää tästä: