ION-Sei ultraäänihammasharjan teknologiassa hyödynnetään ultraääntä ja uv-ledivaloa.

On suoranainen ihme, miksi niin monella suomalaisella on huonot hampaat hyvinvointiyhteiskunnassamme. Tietotyöläiset tuijottavat päivän aikana eniten oheislaitteisiin liimaantuneita käsiään, mutta silti kannattaisi panostaa hampaisiin. Erityisesti näin Teams-aikakaudella.

Suomen Hammaslääkäriliitto on uupumatta valistanut kansaa suun terveydenhuollon tärkeydestä, mutta viestiä ei ole saatu taottua ihmisten päähän. Jos välinpitämättömyyden syynä on laiskuus, asiaan löytyy ratkaisu japanilaisten patentoiman ultraäänihammasharjan verkkosivuilta.

Kun on kerran käyttänyt ION-Sei-ultraäänihammasharjaa, paluuta vanhaan sähköhammasharjaan ei ole. Vielä iltapäivälläkin suussa on tunne kuin olisi käynyt suuhygienistilla. Ja mikä parasta, tällä vekottimella hampaat saa puhtaaksi vähällä vaivalla.

Valmistajan mukaan IOS-Sei -ultraäänihammasharja puhdistaa hampaat tehokkaammin ilman tahnaa. Kunnon päivittäiseen suuhygieniaan kuuluu myös hammasvälien puhdistus.

Suorastaan räjäyttää lian pois

Mikä on tämä ultraäänihammasharja, joka vuosikymmenien takaista pesuainemainosta mukaillen räjäyttää plakin pois? Japanilais-saksalaisen yhtiön kehittämässä sähköhammasharjassa ultraviolettivalo ja ultraääni puhdistavat hampaat. Harja värähtelee 31 000 kertaa minuutissa. Hampaiden puhdistusta ei voi tehdä tehokkaammalla ja miellyttävämmällä tavalla.

ION-Sei:n eduiksi voidaan laskea myös kämmeneen miellyttävästi istuva muotoilu ja hiljainen ääni. Jos haluaa kokeilla hampaiden pesun aikana, miltä tuntuu olla konkreettisesti valopää, sammuta kylpyhuoneen valo.

”Lääkärin ystävä on aina sairas.” -intialainen sananlasku

Kirjoittaja harrastaa hampaiden hoitoa.

Julkaissut piasinstinct

| Journalist | Business | CX | Style | Art |

%d bloggaajaa tykkää tästä: