Kutisevaan päänahkaan löytyy vaivaton ratkaisu.

Olemme löytäneet koronamyllerryksessä itsemme uudessa tilanteessa. Myös ihonhoito- ja kauneusalalla on alkanut uusjako. Asiakkaat kokeilevat nyt uusia palveluntarjoajia.

Kevään ja kesän aikana on ollut perusteltu syy vaihtaa tuttu kampaaja, parturi, hieroja, fysioterapeutti, akupunkteeraaja tai kosmetologi, jos sitä ei ole aiemmin kehdannut tehdä.

Asiakassuhde sinetöityy salamannopeasti, kun yritys tai yrittäjä ratkaisee tämän ongelman. Se voi olla hyvinkin pieni ja kiusallinen vaiva. Oulunkylässä Dalia Beautyssa kampaaja antoi kullanarvoisen vinkin.

Särkylääke Aspirin toimii yllättävää kyllä myös ulkoisesti.

Monilla, myös nuorilla, on kuiva ja hilseilevä päänahka. Kalliit hilseshampoot voi unohtaa tällä pienellä kikalla: Avaa shampoopullon (mikä tahansa tuote) korkki ja laita sekaan teelusikallinen suolaa. Ravista pulloa ja anna suolan liueta nesteeseen jonkin aikaa. Sen jälkeen pese hiukset normaalisti ja voilá: päänahka tuntuu heti paremmalta.

Kotikutoista hoitoa voi myös tehostaa. Ennen hiustenpesua murskaa kaksi Aspirin-särkylääketablettia kämmellä ja hiero ne päänahkaan. Anna niiden vaikuttaa hetki. Pese sen jälkeen hiukset suolatulla shampoolla ja käytä tarvittaessa hoitoainetta.

Dalia Beautyn kokenut kampaaja on irakilaistaustainen. Hän tulee maasta, jossa on tuhansia vuosia vanha kulttuuri. Lähi-idässä naiset tietävät ja tuntevat kauneus- ja ihonhoitoniksit. Kampaajalla oli myös pelisilmää. Hän tietää, milloin asiakkaalle voi antaa vinkkejä ilman, että tämä kysyy. Hiukset on hyvin henkilökohtainen ja tärkeä asia.

”Myy taitojasi, älä itseäsi.” -kiinalainen sananlasku.

Kirjoittaja lepsuilee hiustenhoidossa.

Piasinstinct-blogi löytyy myös LinkedIn:stä.

Julkaissut piasinstinct

| Creative Director | Business | CX | Style | Art | Content Manager |

%d bloggaajaa tykkää tästä: