Aluna-merkkiset artesaanikorut tuotetaan käsin. Niiden väreillä ja kuvioilla on oma symboliikkansa. Musta on viisauden väri.

Muotialalla on ollut raskaita kuukausia takanaan. Vaateliikkeitä on pakotettu laittamaan lappuja luukuille ja kahdesti vuodessa järjestetyt kansainväliset muotiviikot eivät palaa enää entiselleen. Etätöihin siirtyminen on ollut myrkkyä myös korkokenkäkauppiaille. Niille on ollut vähän käyttöä kotitoimistoissa.

Markkinoille on putkahtanut myös uusia valopilkkuja kuten verkossa toimiva asustemerkki Aluna. Brändin taustalla on kolumbialaiset naiset ja miehet, jotka tekevät värikkäitä koruja, laukkuja ja hattuja. Kaikki asusteet tuotetaan käsin. Yhden laukun valmistus voi viedä jopa kahden viikon päivätyön.

Luksustuotteiden markkinointia Pariisissa opiskellut Elena esitteli Aluna-merkin asusteita ja koruja mediaväelle kesäkuun lopussa.
PR-toimisto Spaltin kippari Siru Palmroos (edessä oik.) näytti lehdistötilaisuudessa mallia kesätyylistä Alunan korvakoruissa.

Pohjoismaissa sää on usein harmaa ja sateinen. Se on yksi syy miksi musta, valkoinen ja harmaa ovat näillä leveysasteilla suosikkivärejä pukeutumisessa ja sisustuksessa. Aurinkoisissa ja lämpimissä maissa pukeudutaan väreihin. Naisten juhlatamineet voivat olla kaikessa komeudessaan kuin tropiikin papukaijojen värikirjo.

Alunan käsin valmistettu olkalaukku erottuu valtavirrasta.
Värikylläisiä laukkuja löytyy myös tote-mallisina.
Alunan korvakorut sopivat myös boheemiin rantatyyliin.

Aluna-brändin juuret on Etelä-Amerikan Kolumbiassa, jossa käsityöläiset saavat värikkäät asusteet ja korut säihkymään. Niin pitkälle ei kuitenkaan tarvitse matkustaa tyyliä hakemaan. Merkin verkkokaupassa myynnissä olevat hatut, korut ja laukut sopivat lomatyyliin myös Suomessa ja Etelä-Euroopan rantakohteisissa.

”Kauneus on ainoa asia, jota aika ei voi vahingoittaa. Filosofiat sortuvat kuin hiekka ja syksyn lehdet lakastuu, mutta kauneus säilyy kaikkina vuodenaikoina ja ikuisesti. ” -Oscar Wilde

Kirjoittajan piirongin laatikossa on aina tilaa näyttäville korvakoruille.

Piasinstinct-blogi löytyy myös LinkedIn:stä.

Julkaissut piasinstinct

| Creative Director | Business | CX | Style | Art | Content Manager |

%d bloggaajaa tykkää tästä: