Limoncello tarjoillaan kylmänä, mieluiten suoraan pakastimesta otetuista laseista.

Jos keittiöstä löytyy luomusitruunoja, väkevää viinaa ja sokeria, niistä voi tehdä limoncelloa. Sitruunaliköörin valmistaa helposti, mutta se vaatii kärsivällisyyttä kuten New York Times kirjoittaa.

Limoncelloa ei tarvitse lähteä itse virkkailemaan. Alkosta löytyy viisi erilaista vaihtoehtoa, ja sitä voi hankkia myös suoraan pääkallopaikalta Italian Amalfin rannikolta. Aceton perheeltä.

Kesäaterian voi kruunata limoncellolla.

Limoncelloa ja sitruunahunajaa Etelä-Italiassa valmistava Amalfi Lemon on perheyritys, jota pyörittävät 85-vuotias isä Luigi Aceto ja hänen 55-vuotias poikansa Salvatore Aceto. Financial Times kertoi toukokuussa yhtiöstä kiinnostavan taustan. Luigin poika Salvatore työskenteli aiemmin kravatti kaulassa viiden tähden hotellissa kunnes perheyhtiö ajautui taloudelliseen kriisiin. Poika jätti pukumiehen hommat ja tuli isänsä avuksi nostamaan perinteikkään sitruunatilan ylös suosta vuonna 2013.

Korona on moukaroinut erityisesti Italiaa, mutta Luigi ja Salvatore eivät ole FT:n mukaan lannistuneet. Acetot odottavat innokkaasti saapasmaahan palaavia turisteja, sillä heidän yritystoimintaansa kuuluu myös maatilamatkailu. Limoncelloyritykseen voi ostaa parin tunnin esittelykierroksen, jonka aikana vieraita kuljetetaan sitruunapuiden lomassa.

Amalfi Lemonin limoncelloa voi tilata keramiikka- tai lasipulloissa.

Amalfi Lemon tarjoaa paitsi luomusitruunoista valmistettuja tuotteita ja henkilökohtaisen visiitin tilalle, myös kelpo asiakaskokemuksen. Juomatilauksen jälkeen sähköpostiin kilahtaa tilausvahvistus. Toimitus on nopea, ja paketti tuodaan suoraan kotiovelle. Salute!

”Hyvä viini parantaa sata sairautta.” -kiinalainen sananlasku

Kirjoittaja haaveilee Positanon matkasta.

Piasinstinct-blogi löytyy myös LinkedIn:stä.

Julkaissut piasinstinct

| Creative Director | Business | CX | Style | Art | Content Manager |

%d bloggaajaa tykkää tästä: