Kädet huutavat kosteutta koronavirusepidemian jyllätessä.

Käsien huolellinen pesu on tehokas tapa välttyä virustartunnoilta ja monilta taudeilta. Kädet ovat olleet viime aikoina kovilla. Niitä pitäisi muistaa myös hoitaa.

Käsirasvat on maalaisjärkeen istuva kauneusrutiini. Säännöllinen rasvaaminen on hyödyllisempää kuin tuntikaupalla meikkaaminen. Hoidetut kädet tuovat iloa, koska ne ovat omien silmien edessä lähes koko ajan.

Käsirasvan unohtaa helposti, mutta apu on lähellä. Bottega Verde on kasvipohjainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka alkulähde on Keski-Italian Toscanassa.

Italialainen perheyritys suosii tuotteissaan luonnon raaka-aineita kuten muun muassa yrttejä, viinirypäleitä, kauraa, kehäkukkaa, joita yhtiö viljelee myös omilla Palazzo Massainin maillaan. 

Käsien rasvaaminen ei ole rahasta kiinni. BV:n Karite-käsivoide on edullinen ja maahantuojan mukaan yhtiön eniten myydyin tuote Suomessa.

Bottega Verden tuotteet on valmistettu eettisesti ja ilman eläinkokeita. Suurin osa valikoimasta on myös vegaanista.

Käsien kosteuttaminen ei myöskään unohdu, jos kylpyhuoneen kaapissa tai käsilaukussa on Chanelin käsirasva. Tuote on hiottu loppuun asti. Purnukka vie vähän tilaa, ja annostelu sujuu vaivatta. Valmistaja on keksinyt oivan keinon houkutella kuluttajia ansaan: arkisen käsirasvan tekee mieli kaivaa esiin jo pelkästään pakkauksen takia.

*

Chanelin käsivoide on tuoteryhmänsä raskassarjalainen hintansa puolesta.

”Miehen kauneus on hänen älyssään, naisen äly hänen kauneudessaan.” – arabialainen sananlasku

Kirjoittaja on käsien rasvaamisen tarkkailuluokkalainen.

Piasinstinct-blogi löytyy myös LinkedIn:stä.

Julkaissut piasinstinct

| Creative Director | Business | CX | Style | Art | Content Manager |

%d bloggaajaa tykkää tästä: