Ei enää turhia lehdistömatkoja, Vickan

Ruotsin kruununprinsessa Victoria, 42, vieraili kesäkuussa Vietnamissa. Kyseessä oli pr-matka, koska reissussa oli mukana myös lehdistön edustajia.

Mielestäni tällaiset kuninkaallisten järjestämät lehdistömatkat ovat vanhanaikaisia. Ei Vickan ja hänen prinssipuolisonsa Daniel, 45, tarvitse näkyvyyttä naistenlehdissä siten, että oikein poseerataan ja tanssahdellaan kameroiden edessä. He voivat milloin tahansa julkaista kuvia itse valitsemistaan hetkistä aivan kuten kaikki muutkin.

Suurin osa kuningashuoneista tuo hyvää julkisuutta ja turistivirtoja edustamilleen valtioille, mutta Ruotsi on länsimainen demokratia ja yksi maailman tasa-arvoisimmasta maista. Victoria voisi täten näyttää nykyaikaisempaa esimerkkiä ja lopettaa ummehtuneet pr-reissut.

Kuninkaalliset pidättäytyvät politiikasta, mutta tukholmalainen ilmastoaktivisti Greta Thunberg, 16, hallitsee tällä hetkellä medianäkyvyyttä Ruotsissa ja maailmalla. Kruununprinsessa Victorian perheineen pitäisi nyt keksiä jotain modernimpaa kuin pönöttää kuninkaallisia hampaattomasti ylistävissä julkaisuissa.

Kirjoittaja arvostaa eurooppalaisten kuningashuoneiden pitkiä perinteitä.

Julkaissut piasinstinct

| Creative Director | Business | CX | Style | Art | Content Manager |

%d bloggaajaa tykkää tästä: