Uusi applikaatioravintola yllätti satumaailmallaan

Elokuvatuottaja Markus Selin ja toinen omistajista, myös presidentti Mauno Koiviston ex-vävynä tunnettu Jari Komulainen osaavat ravintolabisneksen.

En lämmennyt heti ajatukseen mobiilisovelluksella toimivasta ravintolasta, mutta usein ennakkoluulot ovat tietämättömyyttä. Mietin, saako ravintolasta henkilökohtaista palvelua ja joutuuko siellä koko ajan vain näppäilemään puhelinta. Helsingin Iso Roobertinkadulle avattu Pincho Nation -applikaatioravintola yllätti positiivisesti.

Solar Filmsin elokuvatuottajamoguli Markus Selin ja hänen yrittäjäkollegansa Jari Komulainen ovat osa miehistä Pinchon takana. Omistajilla on yhteistä taustaa ravintolamaailmasta vuosikymmenien ajan kuten tunnetusta helsinkiläisestä klassikkoravintolasta Corona.

Selin, Komulainen ja kumppanit löysivät useissa maissa toimivan Pincho Nation -applikaatioravintolan sattumalta Ruotsin Sundsvallista, ja nyt ravintola on rantautunut Turun jälkeen myös Helsinkiin.

Valitsen ruokaravintolan aina paikan tunnelman ja tyylin mukaan, koska kyllä nälkä aina jollain ruualla lähtee pois. Fiilis on tärkeintä. Ravintolan pitää poiketa selkeästi kotiolosuhteista.

Pincho Nationissa on tarunhohtoinen sisustus.

Pinchon mobiilisovellus toimi hyvin, palvelu paikan päällä toimi sujuvasti ja tapaskokoisilla annoksilla nälkä siirtyi mainiosti eteenpäin, mutta vaikutuksen teki myös ravintolan sirkusmiljöö.

Sisustuksella on onnistuttu luomaan ravintolaan satumainen ympäristö. Paikasta tuli mieleen Liisa Ihmemaassa ja Jali ja suklaatehdas -elokuvat ja osin myös venäläinen Anton Tsehov -tyyppinen tummanpuhuva interiööri.

Myös alkoholittomat drinkit tarjoillaan kauniisti. Maku toi mieleen lapsuudenajan ruotsinlaivojen eksoottiset cocktailit.

Kaiken kaikkiaan asiakaskokemus oli hyvä. Ruoka- ja juomalista oli monipuolinen, paikan päällä sai henkilökohtaista palvelua ja ravintolasta jäi Linnanmäkeä muistuttava tarunhohtoinen tunnelma.

Kirjoittaja ottaa ravintoloissa pääruuan lisäksi mieluummin jälkiruuan kuin alkuruuan.

Julkaissut piasinstinct

| Creative Director | Business | CX | Style | Art | Content Manager |

2 vastausta aiheeseen “Uusi applikaatioravintola yllätti satumaailmallaan”

Kommentit on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: